Request & respond explanations
  • Don't understand the meaning of the song?
  • Highlight lyrics and request an explanation.
  • Click on highlighted lyrics to explain.
Wiwik Sagita – Rumangsamu Penak lyrics
Rumangsamu opo penak mas
Ditinggal bojo dewekan mas
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas
Gesek gesek gesek ndeledek mas
Bayangno leh ku kerjo
Nyanyi neng kene kono
Duwit saweranku ojo mbok entekno

Opo rumangsamu
Aku nang kene mung facebookan
Karo dolanan hp

Dewe I lo
Kudune ndongo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu
Aku nang kene
Mung seneng-seneng ora ngosek WC

Piro-piro
Rejeki seng tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Rumangsamu opo penak mas
Ditinggal bojo dewekan mas
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri
Kanti niat ati nggo golek rejeki

Rumangsamu penak mas
Gesek gesek gesek ndeledek mas
Bayangno leh ku kerjo
Nyanyi neng kene kono
Duwit saweranku ojo mbok entekno

Opo rumangsamu
Aku nang kene mung facebookan
Karo dolanan hp

Dewe I lo
Kudune ndongo
Mugo-mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu
Aku nang kene
Mung seneng-seneng ora ngosek WC

Piro-piro
Rejeki seng tak tompo
Tak simpen wae ora tak sombong-sombongno

Rumangsamu opo penak mas
Ditinggal bojo dewekan mas
Aku dadi penyanyi kerjoku wira-wiri

Kanti niat ati nggo golek rejeki
×



Lyrics taken from /wiwik_sagita-rumangsamu_penak-1592685.html

  • Email
  • Correct

Rumangsamu Penak meanings

Write about your feelings and thoughts about Rumangsamu Penak

Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

Post meanings

U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

official video

Featured lyrics

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z