Add Explanation
Add Meaning
$album_name
$date_release
$writer_name
New! Read & write lyrics explanations
  • Highlight lyrics and explain them to earn Karma points.
Sumbang Doel – Gog Gog lyrics

Ting harewas ngaromongkeun
Dunungan
Ngagogoreng nepi ka bebeakan
Abang gogog
Teu nyaho ditambah wadi
Nyatu kurang gogog ngagaik
Nyatu cukup angger babaung
Si dunungan liereun sirahna
Nenjo polah gogog kukutanana
Diukut kumaha di piceun teu tega
Da kaasuh ti kirikna
Diukut kumaha di piceun teu tega
Teu kuat ku babaungna
Na ngogogog namina gogog
Nu ngagaik namina gogog
Nu babaung namina gogog
Anu goreng hate
Gogog keneh!
H_ardiyanto@usa. Net



Lyrics taken from http://www.lyricsmode.com/lyrics/s/sumbang_doel/gog_gog.html

  • Email
  • Correct

songmeanings

      Write about your feelings and thoughts

      Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
      U
      Min 50 words
      Not bad
      Good
      Awesome!
      Explain