Request & respond explanations
  • Don't understand the meaning of the song?
  • Highlight lyrics and request an explanation.
  • Click on highlighted lyrics to explain.
Yunita – Tembang Kangen lyrics
Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku
×



Lyrics taken from /yunita-tembang_kangen-1592641.html

  • Email
  • Correct

Tembang Kangen meanings

Write about your feelings and thoughts about Tembang Kangen

Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

Post meanings

U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

official video

Featured lyrics

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z