Request & respond explanations
  • Don't understand the meaning of the song?
  • Highlight lyrics and request an explanation.
  • Click on highlighted lyrics to explain.
Wandra – Ngobong Ati lyrics
Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

reff
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

reff
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun
anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati
×



Lyrics taken from /wandra-ngobong_ati-1592705.html

  • Email
  • Correct

Ngobong Ati meanings

Write about your feelings and thoughts about Ngobong Ati

Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

Post meanings

U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

official video

Featured lyrics

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z