Request & respond explanations
  • Don't understand the meaning of the song?
  • Highlight lyrics and request an explanation.
  • Click on highlighted lyrics to explain.
Vita KDI – Stel Kendo lyrics
pengene sugih bondho
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo

pengen akeh duite
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

alasane nomer siji kui ekonomi
pengen sugih bondho lan dadi priyayi
mulo makaryo uripe ditoto
rasah podo ngersulo rugi tenogo

alasane nomer loro harga diri
kakehan ita itu nuruti gengsi
pengen ra kerjo urip koyo rojo
la kowe malah ngempong, tambah ra cetho

wes wes uwes ora usah alesan
ora usah bimbang, intine tetep tenang

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

syalalalala abot sanggane
kuat dilakoni yen ra kuat tinggal ngopi
tubruk syahdu syalalalalala

ben dino mung sambat wae, uwes to leh
ra usah dinggo panik, ndak dikiro kurang piknik
lemeske pikire wanek-wanekke, utang neng tanggane

stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
×



Lyrics taken from /vita_kdi-stel_kendo-1592723.html

  • Email
  • Correct

Stel Kendo meanings

Write about your feelings and thoughts about Stel Kendo

Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

Post meanings

U
Min 50 words
Not bad
Good
Awesome!

official video

Featured lyrics

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z