New! Read & write lyrics explanations
  • Highlight lyrics and explain them to earn Karma points.

Kau boleh acuhkan diriku
Dan anggap ku tak ada
Tapi takkan merubah perasaanku
Kepadamu

Kuyakin pasti suatu saat
Semua kan terjadi
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada

Kau boleh jauhi diriku
Namun kupercaya
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka
Untuk masa lalu



Lyrics taken from http://www.lyricsmode.com/lyrics/o/once/aku_mau.html

Correct | Report

Please input the reason why these lyrics are bad:

songmeaningsPost my meaning

  • U
    +1
    UnregisteredMay 9, 2012 at 12:21 pm
    Kau boleh jauhi diriku
    Namun kupercaya
    Kau kan mencintaiku
    Dan tak akan pernah melepasku
    Aku mau mendampingi dirimu
    Aku mau cintai kekuranganmu
    Aku yang rela terluka
    Untuk masa lalu
  • U
    +1
    UnregisteredJan 10, 2012 at 11:41 pm
    I like song ' aku mau' its is memory ..
    Lagu ini ga beda jauh pas saya lagi jatuh cinta sama seseorg '
    Dan kata kata x ga beda jauh dgn yang kurasa wktu itu ..
  • U
    +1
    UnregisteredDec 4, 2011 at 6:44 am
    So sweet... Dalleemmm banget,ungkapan perasaan yg begitu indah tp jaman skrg langka tuh ada cowok yg spt itu...? Btw,musikalitas n vocalitasx pas banget... I like it!!
  • U
    UnregisteredAug 29, 2012 at 6:48 am
    Lagu ini pernah dia nyanyikan untuk aku saat ingin mengambil hatiku.. Dan sekarang aku benar2 tak ingin kehilangan dia, setelah aku memberikan sluruh hati dan cintaku utknya.. Ternyata saat ini... All nice words he gave, it's only words... **memorable**
  • U
    UnregisteredJan 12, 2012 at 11:54 am
    Gue banget. Ngegambarin perasaan seseorang yg lg ngedeketin seseorang, tp yg dideketin justru ngejauh, tp orang yg ngedeketin itu optimis banget, ngga akan pernah nyerah sama keadaan..

    Write about your feelings and thoughts

    Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
    U
    Unregistered
    Min 50 words
    Not bad
    Good
    Awesome!
    Explain

    Write an explanation

    Your explanation
    Add image by pasting the URLBoldItalicLink
    10 words
    Good
    Cool
    Awesome!
    Explanation guidelines:
    • Describe what artist is trying to say in a certain line, whether it's personal feelings, strong statement or something else.
    • Provide song facts, names, places and other worthy info that may give readers a perfect insight on the song's meaning.
    • Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing. Provide quotes to support the facts you mention.
    Before you get started, be sure to check out these explanations created by our users: good, very good, great.
    ×