New! Read & write lyrics explanations
  • Highlight lyrics and explain them to earn Karma points.

Di daun yang ikut mengalir lembut
Terbawa sungai ke ujung mata
Dan aku mulai takut terbawa cinta
Menghirup rindu yang sesakkan dada

Jalanku hampa dan kusentuh dia
Terasa hangat oh didalam hati
Kupegang erat dan kuhalangi waktu
Tak urung jua kulihatnya pergi

Tak pernah kuragu dan slalu kuingat
Kerlingan matamu dan sentuhan hangat
Ku saat itu takut mencari makna
Tumbuhkan rasa yang sesakkan dada

Chorus 2x:
Kau datang dan pergi oh begitu saja
Semua kutrima apa adanya
Mata terpejam dan hati menggumam
Di ruang rindu kita bertemu

Bertemu



Lyrics taken from http://www.lyricsmode.com/lyrics/l/letto/ruang_rindu.html

Correct | Report

Please input the reason why these lyrics are bad:

songmeaningsPost my meaning

  • a
    Aena KhidirMay 30, 2014 at 4:57 am
    I keep remind myself of someone when I listen this song. The guy in the official video just looks like him. Hoping he will find his happiness.

    This songs means that a guy who likes a girl, which unexpectedly to happen. The guy sees her, notices her presence and feels that he wants to know her. Sadly, the girl seldom appears in his eyes. When the girl comes, she makes a sign that she may likes him too but the guy is quite afraid if she does not like him. I think the guy in this song is introverted person, who tends to thinks a lot what may happen if he will admit that he likes her. The guy really likes the girl but too afraid if she is just playing around. As his feeling goes deep, he is willing to accept the girl as she is, ignoring what she had done. The thing that really emphasized in this song is he misses the girl so much and he hopes that they will meet each other again.
  • U
    UnregisteredMay 30, 2014 at 4:42 am
    Aku teringat seseorang dalam lagu ni, tengok official video pon muka lelaki tu macam ade iras dia. Serious aku rindu dia sangat-sangat. Aku suka dia sangat-sangat, aku nak dia tapi orang lain yang datang kat aku. Kadang-kadang aku give up kenapa dia tak mengaku yang dia suka aku jugak. Aku akan giveup bila dia tak bagitahu aku satu ape pon lepas aku dah mengaku aku suka dia, so aku pikir mungkin aku je perasan sorang-sorang. Tapi still aku tak boleh lupakan dia sampai sekarang, dah lapan tahun macam ni. Sedihnya!
  • t
    Tyar LibraJan 14, 2013 at 10:17 am
    Saya Sudah lupa Sebagian dari liryck Lagu ini,Jadi kalo nyanyi Cuma Yang saya inget...yg Laen...Na Na Na Na Na
    hhhii

    Ok.deh Sip Bgt Posting u Saya bisa kmbali hhe.
  • U
    UnregisteredJul 21, 2012 at 7:22 am
    Suatu tempat kosong di dalam hati untuk seseorang yang entah jauh dimana.
    Tapi tempat di dalam hati itu akan selalu merindukan dia untuk kembali dan mengisi kekosongan tersebut.
  • U
    -1
    UnregisteredJul 3, 2012 at 3:10 pm
    Aku selalu ingat sewaktu denger lagu ini serasa aku ingat nenek yang sedang nonton sinetron di tv swasta yang anehnya ky sedih bgt rasanya takut ditinggalin nenek :'(

    Write about your feelings and thoughts

    Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
    U
    Unregistered
    Min 50 words
    Not bad
    Good
    Awesome!
    Explain

    Write an explanation

    Your explanation
    Add image by pasting the URLBoldItalicLink
    10 words
    Good
    Cool
    Awesome!
    Explanation guidelines:
    • Describe what artist is trying to say in a certain line, whether it's personal feelings, strong statement or something else.
    • Provide song facts, names, places and other worthy info that may give readers a perfect insight on the song's meaning.
    • Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing. Provide quotes to support the facts you mention.
    Before you get started, be sure to check out these explanations created by our users: good, very good, great.
    ×