New! Read & write lyrics explanations
 • Highlight lyrics and explain them to earn Karma points.

Soothing repeat,
I look down at my feet,
It's a hypnotist's arm,
And it works like a charm.
But I won't be deprived,
Real worlds, surreal life,
Do or die,
There is time,
Go to sleep,
You'll be fine.

In the morning you'll find,
Real life was such a grind.
Off I go, day is done
Where a new one's just begun.Lyrics taken from http://www.lyricsmode.com/lyrics/t/tame_impala/endors_toi.html

Correct | Report

Please input the reason why these lyrics are bad:

songmeanings

 • U
  UnregisteredDec 8, 2013 at 8:33 pm
  yehees no menisinpä melkeen sanoon että biisi kertoo siitä että tame impalan hyvä jäsen kevin pärr tykkää paljon siitä että hyptsijkpoiita äijä ottaa kiinni hänen jaloistaa kolloin hän nukkuu ja arvosteluni kasvavat päivä päivältä pärisevin sseurauksin että pian vois sanoa että lähestytään ensimmäisen kappaleen klimaksia ja harmin vuoksi tämä biisi on lyhyemmän puoleinen , sanoisin taas että jauhelijha nugi on parhaimmistoamme ja siitä sanoisin ehkä sen verran että kun triipaa. niin kolikon toisella puolella traapaa. meinaan pistää tään arvostelun top teariin vaikkei tästä fyrkkaa käärikkään. että nuoret, siinä oli sellasta backstroorii että pian mä lähen ylittämään stratosfääriä sanoituksillani keltanen on näiden jälkeen nyt vihreä. mutta vihreä tuntuu täyttyvän huomattasti hiljaisemmin. muuten, uus biisi alko jo mutta eipä se niin haittaa sillä muistan sen endors toin kuten eilisen. elikkä awesome asteikkopykälää ollaan menty jo kolme yhdeksäsosaa ja sen jälkeen varmaan neljä, että melkeen sanoisin että ollaan jo nyt aikamoisia voittajia. tame impala on lempi yhtye monestakin syystä ja tuntuu aina vaan siltä että menis taaksepäin ku sitä kuuntelee. taaksepäin niihin aikoihin ku pajautteli ja kuunteli tame impalaa ja se vasta oli hauskaa hayaaa mutta pakko myöntää ettei tää trippi mikään paras kaikista oo ollu sillä päähän melkeen tahtoo ottaa kipiää jostain syystä mutta toivottasvasti huomenna on kaikki sitten okei ja pääsee meneen kouluun. kiitos vaan palautteesta. ruoka aika> stay real, travel and have fun folks, kaikki ylemmät voimat on kanssanne. kiitos paljon.

  Write about your feelings and thoughts

  Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
  U
  Unregistered
  Min 50 words
  Not bad
  Good
  Awesome!
  Explain

  Write an explanation

  Your explanation
  Add image by pasting the URLBoldItalicLink
  10 words
  Good
  Cool
  Awesome!
  Explanation guidelines:
  • Describe what artist is trying to say in a certain line, whether it's personal feelings, strong statement or something else.
  • Provide song facts, names, places and other worthy info that may give readers a perfect insight on the song's meaning.
  • Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing. Provide quotes to support the facts you mention.
  Before you get started, be sure to check out these explanations created by our users: good, very good, great.
  ×