New! Read & write lyrics explanations
  • Highlight lyrics and explain them to earn Karma points.

Ari nu ngaranna beurit
Loba jelema nu rujit
Hirup di susukan
Sagala di gorogotan
Ti mimiti kue bolu
Nepi ka sapatu butut
Beurit beurit
Ari na ngaranna beurit
Loba jelema nu rujit
Da puguh biang penyakit
Komo deui beurit kota
Kasebut beurit nyakola
Galakna kabina-bina
Tara ningali sasaha
Hirupna di jero kantor
Daharna nu kotor kotor
Kajeun dahar duit jadah
Asal tempat gawe basah
Gaji ti kantor disebut teu cukup
Tunjangan ti kantor disebut teu cukup
Sagala anu ti kantor kabeh disebut teu cukup
Beurit nu boga jabatan maraceuh siga nu edan
Ceunah mah nyiar sampingan
Meungpeung aya kasempetan
Di PLN
Di Depnaker
Di Pertamina
Di Kantor Pajak
Di TELKOM
Di PDAM
Ampir di kabeh jawatan aya beurit
Nepi di sakola sakola aya beurit
Eta meuruen nu disebut mafia pendidikan teh
Atuh kudu ku saha nya ngaloporkeun kalakuan
Beurit siga kitu teh
Ari sanyaho kuring mah
Salah sahiji nu di pikasieun ku beurit teh
Nya ucing
Tapi sanyaho kuring deui
Kungsi aya kajadian ti heula
Aya beurit bangor
Dilaporkeun ka ucing
Kalahkah diantepkan
Beurit na ge teu ditegor tegor acan
Ceuk beja mah
Ucing oge ayeuna mah geus teu bisa nyarek
Beurit bangor
Da unggal bulan atawa unggal tahun
Si beurit sok mere bagian ka ucing tea!
Wah hese geus kieu mah
Kuring oge bingung kudu kumaha
Da geuning kanyataannya
Beurit jeung ucing geus sarua balalangor.



Lyrics taken from http://www.lyricsmode.com/lyrics/s/sumbang_doel/beurit.html

Correct | Report

Please input the reason why these lyrics are bad:

songmeanings

      Write about your feelings and thoughts

      Know what this song is about? Does it mean anything special hidden between the lines to you? Share your meaning with community, make it interesting and valuable. Make sure you've read our simple tips.
      U
      Unregistered
      Min 50 words
      Not bad
      Good
      Awesome!
      Explain

      Write an explanation

      Your explanation
      Add image by pasting the URLBoldItalicLink
      10 words
      Good
      Cool
      Awesome!
      Explanation guidelines:
      • Describe what artist is trying to say in a certain line, whether it's personal feelings, strong statement or something else.
      • Provide song facts, names, places and other worthy info that may give readers a perfect insight on the song's meaning.
      • Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing. Provide quotes to support the facts you mention.
      Before you get started, be sure to check out these explanations created by our users: good, very good, great.
      ×